Řezy Raffaelo

30. října 2007 v 10:44 | Majda |  Recepty
Řezy Raffaelo
Ingredience: 1 hrnek moučkového cukru, 2 celá vejce, 1 hrnek mléka, 2 hrnky polohrubé mouky, 1/2 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva
Posyp: 1 hrnek strouhaného kokosu, 1/2 hrnku moučkového cukru, 1 šlehačka
Postup přípravy: Utřeme vejce s moučkovým cukrem, přidáme olej, polohrubou mouku, mléko a prášek do pečiva. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Smícháme cukr moučka s kokosem a hustě posypeme. Pečeme cca 30 min. na 170 °C. Kokos napovrchu zrůžoví, nesmí se připálit, jinak zhořkne. Když jsou řezy hotové, hned jak je vyndáme z trouby, tak je vařící polijeme 33% šlehačkou. Trošku to zasyčí, ale řezy šlehačku natáhnou a krásně zvlhnou. Necháme je vystydnout. A hurá do toho! Pokud zbydou, dávám je přes noc do lednice, ještě více zvlhnou, ale to se stává velmi zřídka.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 LeMans -tajný agent LeMans -tajný agent | 12. prosince 2007 v 9:16 | Reagovat

hmm tohle dneska zkusím udělat svojí přítulkyni...

2 LeMans -tajný agent LeMans -tajný agent | 12. prosince 2007 v 9:19 | Reagovat

.... dám ji do ledničky a třeba zvlhne....

3 amadeus amadeus | 5. března 2008 v 22:44 | Reagovat

a kterápak to dračice tohle skusila ,dal bych si ..... joo

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama